След края на професионалната си кариера повечето спортисти намират най-различни начинания,

...
След края на професионалната си кариера повечето спортисти намират най-различни начинания,
Коментари Харесай

Дидие Дрогба влиза в светa на електрическите състезателни лодки

След края на професионалната си кариера множеството спортисти намират най-различни начинания, в които да влагат парите си.

Така хем вършат бизнес, хем се забавляват. Същото е направил и Дидие Дрогба. Бившият нападател на Челси и националния тим на Кот д`Ивоар дружно с половинката си Габриел Лемер са решили да влагат в тим.

Но не футболен или баскетболен, а в подобен, който се състезава в E1 - първият в света шампионат за напълно електрически спортни лодки.

Team Drogba, както ще се споделя тимът, ще се причисли към към този момент оповестените тимове. Като най-забележимите от тях са тези на Рафаел Надал и водачът от F1 Серхио Перес. С присъединението на Дидие Дробга шампионатът на E1 се снабди със своя четвърти тим, а съгласно регламента техният брой е най-много 10.

Отборът на Дрогба освен ще носи неговото име, само че и ще се състезава под флага на родината му Кот д`Ивоар. Стартът на E1 беше плануван за тази пролет, само че тези проекти пропаднаха, като в този момент очакванията са, че шампионатът ще стартира в края на годината, написа Electrek.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР